Accommodaties

Uw verblijf tijdens de WIYS

De Wolvega International Yearling Sale vindt plaats op vrijdag 27 augustus.  In Wolvega en omgeving vindt u diverse uitstekende accommodaties voor een zorgeloos verblijf voor en na de veiling!

Hotel van der Valk Wolvega

Bij Hotel van der Valk in Wolvega kunt u overnachten en heerlijk ontspannen. De organisatie van de Wolvega International Yearling Sale heeft een groot aantal kamers voor bezoekers van de veiling gereserveerd. Vermeld bij het boeken van een kamer dat u bezoeker van de Wolvega International Yearling Sale bent! Van der Valk Wolvega ligt op slechts 10 minuten loopafstand van Victoria Park Wolvega.

Hotel Tjaarda Oranjewoud

In het plaatsje Oranjewoud, op steenworp afstand van Victoria Park Wolvega, vindt u Hotel Tjaarda. Bij een overnachting in hotel Tjaarda voelt u zich meteen thuis. U slaap in luxe kamers, ontspant in de sauna en proeft de gastvrijheid van het gezellige Friesland.

Verscholen in de statige bossen van Oranjewoud, ligt het hotel zeer gunstig voor steden als Zwolle, Groningen en Leeuwarden. Met zo veel mogelijkheden onder één dak is de beste keuze voor een hotel in Friesland natuurlijk Tjaarda Oranjewoud!

Scroll naar top