Veiling locatie

De veiling locatie

De Wolvega International Yearling Sale zal plaatsvinden op de terreinen van Victoria Park Wolvega. Op deze schitterende drafbaan in het Friese Wolvega vindt zowel de bezichtiging als de veiling plaats. Tijdens de bezichtiging en de veiling kunt u in één van onze restaurants terecht voor een drankje en/of een uitgebreide maaltijd dan wel een snelle hap.

De bezichtiging vindt plaats op het stalterrein van Victoria Park terwijl de daadwerkelijke veiling plaats zal vinden in de totohal. Aanvangstijdstippen van de bezichtiging en de veiling volgen zo spoedig mogelijk.

De toegang tot de veiling is onderhevig van de op het tijdstip van de veiling geldende maatregelen rondom Covid 19 en de protocollen die de Wolvega International Yearling Sale daaromtrent dient te volgen!

Victoria Park Wolvega

Routebeschrijving vanuit richting Groningen

Vanaf de A7 neemt u afslag Heerenveen /Zwolle. De A32. Op de A32 neemt u afrit 8, Wolvega. Onder aan de afrit gaat u linksaf. De minirotonde neemt u halfrond. Vervolgens neemt u de derde afslag naar de Drafsportlaan. Na 300 meter vindt u aan uw rechterhand Victoria Park.

Routebeschrijving vanuit richting Zwolle

Vanuit Zwolle Neem de A50 (Arnhem) of de A28 (Amersfoort) richting Zwolle. Blijf op de A28 rijden. Volg op het knooppunt Lankhorst de A32 richting Meppel – Leeuwarden. Op de A32 neemt u afrit 8, Wolvega. Onder aan de afrit gaat u linksaf. De minirotonde neemt u halfrond. Vervolgens neemt u de derde afslag naar de Drafsportlaan. Na 300 meter vindt u aan uw rechterhand Victoria Park.

Routebeschrijving vanuit richting Amsterdam

Neem de A6 richting Almere – Lelystad. Volg de richting Lelystad – Emmeloord – Joure. Bij de grote rotonde bij Joure volgt u de A7 richting Heerenveen. Dan neemt u de A32 richting Heerenveen – Zwolle. Op de A32 neemt u afrit 8, Wolvega. Onder aan de afrit gaat u linksaf. De minirotonde neemt u driekwart. Vervolgens neemt u de derde afslag naar de Drafsportlaan. Na 300 meter vindt u aan uw rechterhand Victoria Park.

Scroll naar top